Diensten

Purpose@Work: Workshop voor young professionals

Vind je draai in je professionele en privéleven door beter te leren balanceren tussen Purpose & Pleasure. Interactieve incompany-workshop, op aanvraag te organiseren. Desgewenst te combineren met individuele coaching en/of begeleide intervisie.

Wat houdt het in?

Incompany workshop voor vrouwen: 'Schipperen is levenskunst'

Samen leer je sneller. Met een klein groepje van maximaal zes vrouwelijke professionals die in hetzelfde vaarwater zitten aan de slag met 'Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden'.
Je kunt zelf een groepje samenstellen, of het kan op intekening binnen de organisatie geregeld worden.

Wat houdt het in?

Eenmalig consult

In een diepgravend, betrokken gesprek verkennen we wat er speelt rond het thema 'purpose, pressure & pleasure' en sparren we over je mogelijkheden daar verder mee te komen. Daarbij zijn persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling leidend. Ook komen gezondheid en levensstijl ter sprake.

Wat houdt het in?

Persoonlijk ontwikkeltraject voor vrouwelijke professionals van 40+

Je ziet niet goed in je vel en je voelt wel aan dat er werk aan de winkel is. Misschien heb je er al over gesproken thuis of op het werk. Er moet echt wat gaan veranderen en daarvoor is meer nodig. Een kortdurend ontwikkeltraject - afhankelijk van de doelen tussen de vier en zes maanden - kan je helpen weer te gaan floreren.

Wat houdt het in?

Een goed gesprek over schipperen

Je bent een vrouw van 40+ en merkt je stagneert. Na al het rondjesdraaien in je eigen hoofd heb je behoefte om alles wat je bezighoudt eens te bespreken met een deskundige buitenstaander. Soms kan één gesprek al genoeg zijn om weer meer lucht te krijgen, anders tegen dingen aan te kijken, in beweging te kunnen komen.

Wat houdt het in?

Ken je eigen recept - individueel en in samenwerking

 Johan de Kleuver is gecertificeerd voor het afnemen van de Big Five-Test en de vertaling daarvan naar Teamrollen. Het gesprek hierover helpt je om meer zicht en regie te krijgen op je talenten.

Wat houdt het in?

Verder groeien, nog meer winst: dat zijn steeds minder motivators voor mensen om zich te verbinden met hun werk. Veel liever gaan ze de verbinding aan vanwege een positieve maatschappelijke impact. Wij kiezen voor een integratieve aanpak, uitgaand van de samenhang van verschillende levensgebieden.

In ‘Schipperen is levenskunst’ biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de zoektocht in haar eigen leven een kompas aan voor een leven met meer willen dan moeten. Een leven met meer levensvreugde en vervulling.

Zowel Marret als Johan houden graag interactieve presentaties voor groepen:

→ Marret over 'Schipperen als levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden'. En over het balanceren tussen Purpose & Pleasure.

→ Johan over zg. 'Sociale architectuur' bij het opzetten van wooncoöperaties/woongroepen. En over het belang van 'the commons' voor de samenleving. 

Zij zijn hiervoor ook te boeken via 'Sprekersboom', horend bij Optimist Media