Schipperen is levenskunst: kompas voor je werk- en privéleven voor vrouwen van 40+

Drie opties voor beter leren balanceren

Zo goed mogelijk aan het roer van je leven staan: deze stuurkunst vraagt naast een goed kompas dat je weet bij te laveren en bij te sturen. De kunst van het schipperen dus.

Op basis van het gedachtegoed uit het boekje (*) Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden bieden we drie mogelijkheden om je daar verder in te helpen komen.

Voor alle opties geldt dat het zowel zakelijk als particulier kan worden georganiseerd.

1 Een goed gesprek: samen sparren
Je vindt dat je stagneert, bent wellicht moe van het rondjes draaien in je eigen hoofd en hebt behoefte om alles wat je bezighoudt eens te bespreken met een deskundige buitenstaander. 

Het zou zomaar kunnen dat één gesprek al genoeg is om weer meer lucht te krijgen, anders tegen dingen aan te kijken, in beweging te kunnen komen.

Benieuwd?

2 Persoonlijk ontwikkeltraject
Je ziet niet goed in je vel en je voelt wel aan dat er werk aan de winkel is. Misschien heb je er al over gesproken thuis of op het werk.

Er moet echt wat gaan veranderen. 

Een kortdurend ontwikkeltraject (afhankelijk van de doelen duurt dat tussen de vier en zes maanden) kan je helpen weer te gaan floreren.

Benieuwd?

3 Workshop voor kleine groep professionals
Met een klein groepje van maximaal zes vrouwen die in hetzelfde vaarwater zitten aan de slag met 'Schipperen is levenskunst.

Persoonlijk leiderschap in roerige tijden'.

Dit kan een zelf samengesteld groepje zijn (paar collega's, vriendinnen) maar ook een afdeling van of gemixte groep uit een organisatie.


Benieuwd?

(*) Het boekje kreeg 6 drukken en is nog steeds verkrijgbaar.

Naar het boek