Een goed gesprek over schipperen

Waarom 'een goed gesprek'?

Filosoof en schrijver Roman Krznaric, o.a. bekend via The School of Life, stelt prikkelend dat we in plaats van zoveel heil te verwachten van introspectie, we eerder aan 'outrospectie' zouden moeten doen. Want in gesprekken met anderen leer je jezelf vaak beter kennen dan in het denken over jezelf. Een ander kan jou helpen om je eigen tastende ideeën te verwoorden, en je eigen vermoedens beter te beluisteren.

Wat het je brengt

Een gefocust gesprek met Marret als betrokken buitenstaander en sparringpartner kan een andere blik geven op je situatie, helpen een patroon te zien waarin je vastliep en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Hoe?

Het goede gesprek kan zowel online maar ook, en bij voorkeur face to face plaatsvinden op onze sfeervolle, rustige en goed geventileerde werkruimte in Haarlem, of tijdens een wandeling in het park dichtbij, langs de rivier 't Spaarne. Voorafgaand aan het gesprek is er een kort telefonische 'klikgesprek' om kennis te maken en af te stemmen, en bij een wederzijds 'ja' krijg je een lichte voorbereidingsopdracht.

ERVAREN BEGELEIDER
Marret Kramer heeft
jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals binnen
veranderingsprocessen in allerlei organisaties, als teamcoach en als
trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap.
INVESTERING

Afstemming en voorbereidingsopdracht plus gesprek van 1,5u: 350 euro (ex btw zakelijk, inc btw particulier)