Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden, 6e druk

Navigeren voor vrouwen vanaf 40

Het onvermijdelijke gedoe in je leven - hoe leer je daar soepel mee omgaan? Ontdek dat een kleine koerswijziging al een groot verschil kan maken. In het boek ‘Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden’ worden je inzichten en praktische handreikingen aangereikt om het schipperen onder de knie te krijgen.

Vragen die samenhangen met balanceren tussen 'Purpose & Pleasure' komen aan de orde, zoals:

  • Hoe leer je jouw eigen leven meer vormgeven, een leven met meer vervulling en vreugde?
  • Hoe vind je een beter evenwicht tussen werk en thuis? Tussen persoonlijke ontwikkeling en werkambities?
  • Wat kan je helpen in je zoektocht en verlangen naar een (werk)leven met meer betekenis?

Met ‘Schipperen is levenskunst’ biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de persoonlijke zoektocht een kompas aan voor een leven met meer willen dan moeten. Een leven met meer levensvreugde en vervulling.

Boekje kopen?

Het kreeg 6 drukken en was tot 2023 in de boekhandel en online te koop.
Nu nog te verkrijgen bij Marret voor de gereduceerde prijs van 10 euro plus verzendkosten. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar m.kramer@innova.nl en het komt naar je toe.

Een oud-opdrachtgever bij Van Oord - Marine Ingenuity, deelt in dit filmpje van 2 minuten haar persoonlijke ervaring met het boekje
Journalist Jaap Sluis interviewde Marret bij het uitkomen van Schipperen. Stefanie Lamers, Social on Point vatte het gesprek samen met een filmpje van 11 minuten


De noten uit het boekje


Aanvullingen bij het boekje