Ken je eigen recept: gecertificeerde Big Five-test vertaald naar de werkpraktijk

Onze partner Johan de Kleuver, is gecertificeerd voor het afnemen van de Big Five-Test en vertaling daarvan in de op gedegen wetenschappelijk onderzoek gebaseerde teamrollen van Belbin.

Wat het je brengt

  • individueel: je krijgt inzicht en handvatten om meer regie te kunnen voeren over je talenten, en hoe je die - afhankelijk van de context en situatie - het best kunt inzetten
  • team: je krijgt zicht op de aanwezige variëteit van talenten of het ontbreken van bepaalde teamrollen in de groep waarmee je samenwerkt. En leert hoe je ze beter kunt koppelen aan de te behalen gezamenlijke doelen

Hoe?

  • Je krijgt het testmateriaal gemaild met een heldere instructie, na terugzending wordt het door Johan verwerkt.
  • De uitslag wordt aan jou voorgelegd en uitgebreid besproken in een gesprek van 1,5 uur, inclusief praktische toepassing ervan: wat betekent dit voor jouzelf, hoe kun je 'jouw recept' vruchtbaar laten zijn in samenwerking en wat is er nodig voor een optimale gezamenlijke prestatie?


ERVAREN PSYCHOLOOG
Johan de Kleuver, klinisch en sociaalpsycholoog, heeft
jarenlange ervaring als veranderkundige in het begeleiden van professionals binnen
veranderingsprocessen in allerlei organisaties. Hij zat bij de eerste lichting van het TeamrolGilde, het netwerk van professionals die de bij CMB de Belbin Master Opleiding volgden.
INVESTERING

-Test en verwerking
-Terugkoppeling en gesprek over praktische toepassing, 1,5u

Totaal 425 euro (ex btw zakelijk, inc btw particulier)