Marret Kramer en Johan de Kleuver

Johan de Kleuver en Marret Kramer hebben beiden jarenlange ervaring als veranderkundige, facilitator en trainer in het begeleiden van professionals binnen veranderingsprocessen. Dit deden zij als oprichters en partners van Innova Consultancy, Partners in Change voor een breed scala aan bedrijven en organisaties, zowel bedrijven als Van Oord - Marine Ingenuity als not-for-profit organisaties zoals Levvel Jeugdzorg als overheden zoals de Provincie Utrecht.

Een aantal voorbeelden van trajecten vind je hier van Marret en hier van Johan

Samen zijn zij ook ouders van twee young professionals.


Marret:
"Ik zorg er vooral voor dat mensen zich durven openstellen en willen onderzoeken waar hun mogelijkheden en potenties liggen. Vervolgens help ik hen de verbinding leggen tussen de organisatie/teamdoelen en hun persoonlijke drijfveren."
Johan:
"Pas als ik het begrijp, kan ik helpen om iets te veranderen. Empathie en analyse zijn het fundament. Van daaruit kijk ik hoe we samen aan een organisatie bouwen. Hoe je werkprocessen zo kunt inrichten dat het gewenste gedrag waarschijnlijk wordt. En hoe mensen hun effectieve authenticiteit kunnen vergroten.”


De stuwende krachten achter Purpose & Pleasure

Marret Kramer

Medeoprichter Innova Consultancy - Partners in Change en initiatiefnemer Purpose & Pleasure

Johan de Kleuver

Medeoprichter Innova Consultancy - Partners in Change en partner Purpose & Pleasure

Linda Modderkolk

Initiatiefnemer Purpose & Pleasure